ŘEHÁK RUDOLF: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ

16,90 

SKU: ML17

Súbor 192 receptov mäsových výrobkov prvýkrát vydaný v roku 1910.

Každý návod uvádza presné dávkovanie surovín a prísad a podrobný výrobný postup výroby jemných údenárskych lahôdok.

- +
Add to Wishlist
Katalógové číslo: ML17 Kategórie: Značka:

ŘEHÁK RUDOLF: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ

 

Názov a špecifikácia knihy:
ŘEHÁK RUDOLF: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Formát A5, 128 strán, pevná šitá väzba.
ISBN 978-80-86659-52-7, 2. vydanie, 2017.

 

Publikácia je súborom 192 tradičných receptov mäsových výrobkov, ktorý bol prvýkrát vydaný v roku 1910.

Každý návod uvádza presné dávkovanie surovín, prísad a podrobný výrobný postup.

 

Naše stránky na mäsiarske recepty nájdete tu.

Nepotrebujete formu na šunku?

Hmotnosť 1 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte recenziu ako prvý “ŘEHÁK RUDOLF: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ”

Napíšte čo chcete nájsť a potvrdte

Nákupný košík