Zobraziť košík Produkt „RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ“ bol pridaný do košíka.
-
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY STUDENÝCH POKRMŮ
21,90 €14,90 €Aktuálne vydaný súbor obsahuje 816 strán.
Rad receptúr je využiteľných predovšetkým pri výrobe lahôdok, na cateringových akciách, rautoch, v jedálňach a samozrejme v domácnosti.
-
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ
23,90 €17,90 €Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.
-
PULPÁNOVÁ Alena: CUKRÁŘSKÁ TECHNOLOGIE
17,60 €10,90 €Nové 3. vydanie publikácie je prepracované a doplnené o súčasné moderné trendy cukrárskej výroby.
Presné profesionálne postupy s presným zoznamom surovín, sú základom pre úspešný výsledok.