294,00 €
Digitálny refraktometer HANNA instruments HI 96811 je robustný, ľahký a vodotesný, takže zabezpečuje merania v laboratóriu, ale aj v teréne. Optický merač, ktorý meraním indexu lomu stanovuje obsah cukru vo vzorkách.
HI 96811 Digitálny refraktometer je robustný, ľahký a vodotesný, takže zabezpečuje merania v laboratóriu, ale aj v teréne. Optický merač, ktorý meraním indexu lomu stanovuje obsah cukru vo vzorkách.
Meranie indexu lomu je jednoduché a rychlé. Nakalibrujte prístroj s destilovanou vodou a potom zmerajte Vašu vzorku. Behom niekoľkých sekúnd zmeria refraktometer index lomu vzorky muštu.
HI 96811 premieňa index lomu vzorky na koncentráciu sacharózy v %Brix (tiež známe ako °Brix). Premena je založená na metóde ICUMSA (International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis). Keďže najviac zastúpenými cukrami v hrozne sú glukóza a fruktóza, a nie sacharóza, naemraná hodnota je vyjadrená ako “Zdanlivé Brix”.
Informácie o objednávke:
HI 96811 je dodávaný s batériou a inštrukčným manuálom.
Hmotnosť | 2 kg |
---|
Musíte byť prihlásený pre pridanie hodnotenia.
Podobný tovar
-
Náhradné filtračné vložky do kuchynských filtrov
22,60 €Sada troch filtračných vložiek do kuchynských filtrov KF2 a KF3 odstraňuje potrubné mechanické nečistoty, chlór, organické látky, pesticídy, fenol benzén, redukuje železo a tvrdosť vody.
Vyrobené v E.U.
-
Tester – kolorimeter HI713 pre fosfáty – nízky rozsah.
86,00 €Ortofosfáty sa prirodzene vyskytujú v prírodnej a odpadovej vode. Bežne sa pridávajú do pitnej vody ako inhibítory korózie. Analýza ortofosfátov kolorimetrickou metódou poskytuje okamžité výsledky.
-
Tester – kolorimeter HI721 pre železo
86,00 €Hanna testery HI 721 vypĺňajú miesto medzi jednoduchými chemickými testovacími sadami a profesionálnymi prístrojmi. Chemické testovacie sady nie sú veľmi presné, zatiaľ čo profesionálne prístroje môžu stáť aj niekoľko tisíc eur.
-
HANNA HI711 – kolorimeter pre meranie celkového chlóru
86,00 €Monitorovanie obsahu chlóru je rozhodujúce pri kontrole stavu bazénov, kúpeľov, ovocia a zeleniny, pitnej vody a pri dezinfekcii. Sledovaním tohto parametra sa dá vyhnúť vážnym zdravotným a bezpečnostným rizikám.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.