23,90 €
Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ
Názov a špecifikácia knihy:
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ – 8. vydanie
A4, viazaná väzba, ISBN 978-80-904093-4-7,
Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy predovšetkým českej a slovenskej kuchyne. Obsahuje taktiež prehľad aktualizovaných legislatívnych a hygienických predpisov, kapitolu „NOVÉ RECEPTÚRY“, ktorá odráža moderné trendy našej gastronómie. Ďalej je do publikácie zaradená informácia o ALERGÉNOCH, zoznam alergénov a ďalšie povinnosti podnikateľov, ako o nich informovať zákazníkov. K problematike alergénov je uvedené aj oznámenie UI SZPI. Ďalej sú uvádzané aj výťažnosti u vybraných surovín pri príprave pokrmov s pomocou moderných technologických zariadení – konvektomatov.
Vlastník publikácie má možnosť na webových stránkach www.receptury.com, získať ďalšie bohaté informácie, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.
Pri tvorbe jedálnych lístkov je možné napríklad využiť preklady do štyroch svetových jazykov v angličtine, nemčine, poľštine a ruštine. Preklady majú možnosť exportu vybranej mutácie do txt formátu. Vyhľadávanie je vykonávané podľa kategórie pokrmov. Pre lepšiu orientáciu obsahujú exportované preklady aj číslo receptúry.
Na spomínaných webových stránkach je okrem iného aj rubrika, ktorá zahŕňa delenie bravčového, hovädzieho, teľacieho, ale aj jahňacieho mäsa, hydiny a králika domáceho.
Prostredníctvom spomínaných webových stránok môžete využiť aj „GEKON LITE“, čo je webová aplikácia, ktorá v základnej verzii umožňuje vyhľadávanie v receptúrach pomocou širokej škály filtrov, zaraďovanie receptúr do kategórií a vytváranie množstevnej kalkulácie surovín. „GEKON LITE“ je obmedzená licencia pre užívateľov publikácie Receptúry teplých pokrmov s použitím aktivačného kľúča.
Svojich záujemcov určite nájde aj rubrika „Receptúry v modernej úprave“, ktorá obsahuje už takmer sto fotografií pokrmov, ktoré Vám môžu byť inšpiráciou.
Veríme, že publikácie Receptúry teplých pokrmov aj webové stránky, budú Vašim pomocníkom a prispejú k hlavnej priorite, ktorou je spokojnosť stravníka.
Hmotnosť | 1 kg |
---|
Musíte byť prihlásený pre pridanie hodnotenia.
Podobný tovar
-
JOSEF ACHRER: UČEBNÁ KNIHA UZENÁŘSTVÍ A ŘEZNICTVÍ
19,80 €Kniha vydaná prvý a posledný krát v roku 1890, je najstarším známym súborom údenárskych receptúr vytlačených v Čechách.
Obsahuje 150 najobľúbenejších receptov údenín vyrábaných nielen v Čechách, ale aj v Nemecku, Rakúsku, Francúzku a Taliansku.
-
JARNÍK KAREL JOSEF: UZENÁŘ
18,60 €Kniha z počiatku 20. storočia uvádza 115 receptúr mäsových výrobkov vyrábaných v Čechách a na Morave.
Formát A5, 176 strán, pevná šitá väzba.
-
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY STUDENÝCH POKRMŮ
21,90 €Aktuálne vydaný súbor obsahuje 816 strán.
Rad receptúr je využiteľných predovšetkým pri výrobe lahôdok, na cateringových akciách, rautoch, v jedálňach a samozrejme v domácnosti.
-
SLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY
24,60 €Publikácia je pokračovaním obľúbených „Spotrebných noriem pre mäsové výrobky“.
V knihe nájdete 168 receptúr (spotrebných noriem) mäsových výrobkov, tradične vyrábaných na Slovensku.
Kniha je v súčasnosti nedostupná.
Doporučujeme publikáciu ČESKOSLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.