23,90 € Original price was: 23,90 €.17,90 €Current price is: 17,90 €.
Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ
Názov a špecifikácia knihy:
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ – 8. vydanie
A4, viazaná väzba, ISBN 978-80-904093-4-7,
Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy predovšetkým českej a slovenskej kuchyne. Obsahuje taktiež prehľad aktualizovaných legislatívnych a hygienických predpisov, kapitolu „NOVÉ RECEPTÚRY“, ktorá odráža moderné trendy našej gastronómie.
Ďalej je do publikácie zaradená informácia o ALERGÉNOCH, zoznam alergénov a ďalšie povinnosti podnikateľov, ako o nich informovať zákazníkov. K problematike alergénov je uvedené aj oznámenie UI SZPI. Ďalej sú uvádzané aj výťažnosti u vybraných surovín pri príprave pokrmov s pomocou moderných technologických zariadení – konvektomatov.
Vlastník publikácie RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ má možnosť na webových stránkach www.receptury.com, získať ďalšie bohaté informácie, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.
Pri tvorbe jedálnych lístkov je možné napríklad využiť preklady do štyroch svetových jazykov v angličtine, nemčine, poľštine a ruštine. Preklady majú možnosť exportu vybranej mutácie do txt formátu. Vyhľadávanie je vykonávané podľa kategórie pokrmov. Pre lepšiu orientáciu obsahujú exportované preklady aj číslo receptúry.
Na spomínaných webových stránkach je okrem iného aj rubrika, ktorá zahŕňa delenie bravčového, hovädzieho, teľacieho, ale aj jahňacieho mäsa, hydiny a králika domáceho.
Prostredníctvom spomínaných webových stránok môžete využiť aj „GEKON LITE“. Táto webová aplikácia umožňuje v základnej verzii vyhľadávanie v receptúrach pomocou širokej škály filtrov, zaraďovanie receptúr do kategórií a vytváranie množstevnej kalkulácie surovín. „GEKON LITE“ je obmedzená licencia pre užívateľov publikácie Receptúry teplých pokrmov s použitím aktivačného kľúča.
Svojich záujemcov určite nájde aj rubrika „Receptúry v modernej úprave“, ktorá obsahuje už takmer sto fotografií pokrmov, ktoré Vám môžu byť inšpiráciou.
Veríme, že publikácia RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ a aj vytvorené webové stránky, budú Vašim pomocníkom a prispejú k našej spoločnej hlavnej priorite, ktorou je spokojnosť stravníka.
Hmotnosť | 1 kg |
---|
Musíte byť prihlásený pre pridanie hodnotenia.
Podobný tovar
-
BEZDĚK Jaroslav: VÝROBA UZENIN, SPECIALIT A KONSERV
18,90 €Kniha, ktorá aj po 100 rokoch osloví súčasných profesionálov i amatérskych údenárov, producentov mäsových výrobkov a milovníkov výrobkov z mäsa. Obsahuje až 183 receptúr, je zdrojom inšpirácie a poučenia.
-
ŘEHÁK RUDOLF: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
16,90 €Súbor 192 receptov mäsových výrobkov prvýkrát vydaný v roku 1910.
Každý návod uvádza presné dávkovanie surovín a prísad a podrobný výrobný postup výroby jemných údenárskych lahôdok.
-
PULPÁNOVÁ Alena: CUKRÁŘSKÁ TECHNOLOGIE
17,60 €Original price was: 17,60 €.10,90 €Current price is: 10,90 €.Nové 3. vydanie publikácie je prepracované a doplnené o súčasné moderné trendy cukrárskej výroby.
Presné profesionálne postupy s presným zoznamom surovín, sú základom pre úspešný výsledok.
-
JOSEF ACHRER: UČEBNÁ KNIHA UZENÁŘSTVÍ A ŘEZNICTVÍ
19,80 €Kniha vydaná prvý a posledný krát v roku 1890, je najstarším známym súborom údenárskych receptúr vytlačených v Čechách.
Obsahuje 150 najobľúbenejších receptov údenín vyrábaných nielen v Čechách, ale aj v Nemecku, Rakúsku, Francúzku a Taliansku.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.