fbpx
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ
Zľava!

Original price was: 23,90 €.Current price is: 17,90 €.

SKU: ML5

Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.

- +
Katalógové číslo: ML5 Kategória: Značka:

RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ

 

Názov a špecifikácia knihy:
RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ – 8. vydanie
A4, viazaná väzba, ISBN 978-80-904093-4-7,

 

Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kolektív, ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy predovšetkým českej a slovenskej kuchyne. Obsahuje taktiež prehľad aktualizovaných legislatívnych a hygienických predpisov, kapitolu „NOVÉ RECEPTÚRY“, ktorá odráža moderné trendy našej gastronómie.

Ďalej je do publikácie zaradená informácia o ALERGÉNOCH, zoznam alergénov a ďalšie povinnosti podnikateľov, ako o nich informovať zákazníkov. K problematike alergénov je uvedené aj oznámenie UI SZPI. Ďalej sú uvádzané aj výťažnosti u vybraných surovín pri príprave pokrmov s pomocou moderných technologických zariadení – konvektomatov.

Vlastník publikácie RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ má možnosť na webových stránkach www.receptury.com, získať ďalšie bohaté informácie, ktoré slúžia na lepšiu orientáciu predovšetkým vedúcim prevádzkovým zamestnancom, študentom a žiakom odborných škôl.

Pri tvorbe jedálnych lístkov je možné napríklad využiť preklady do štyroch svetových jazykov v angličtine, nemčine, poľštine a ruštine. Preklady majú možnosť exportu vybranej mutácie do txt formátu. Vyhľadávanie je vykonávané podľa kategórie pokrmov. Pre lepšiu orientáciu obsahujú exportované preklady aj číslo receptúry.

Na spomínaných webových stránkach je okrem iného aj rubrika, ktorá zahŕňa delenie bravčového, hovädzieho, teľacieho, ale aj jahňacieho mäsa, hydiny a králika domáceho.

Prostredníctvom spomínaných webových stránok môžete využiť aj „GEKON LITE“. Táto webová aplikácia umožňuje v základnej verzii  vyhľadávanie v receptúrach pomocou širokej škály filtrov, zaraďovanie receptúr do kategórií a vytváranie množstevnej kalkulácie surovín. „GEKON LITE“ je obmedzená licencia pre užívateľov publikácie Receptúry teplých pokrmov s použitím aktivačného kľúča.

Svojich záujemcov určite nájde aj rubrika „Receptúry v modernej úprave“, ktorá obsahuje už takmer sto fotografií pokrmov, ktoré Vám môžu byť inšpiráciou.

Veríme, že publikácia RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ a aj vytvorené webové stránky, budú Vašim pomocníkom a prispejú k našej spoločnej hlavnej priorite, ktorou je spokojnosť stravníka.

Hmotnosť 1 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “RUNŠTUK Jaroslav: RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ”

Začnite písať a stlačením klávesu Enter vyhľadajte

Nákupný košík

Žiadne produkty v košíku.